Wandelweekend 2015


Verslag van het wandelweekend in Witteveen – Drenthe 17/18 oktober 2015
.

Vanuit alle windhoeken verzamelden we rond 13.00 uur in hotel Het Witte Veen in Drenthe.
Na de koffie vertrokken we voor de 1e wandeling richting Sleen. Het frisse maar droge en dus mooie wandelweer zorgden ervoor dat de ODH’s uitgelaten het modderige bos in renden.
Het mooie Drentse landschap bracht ons o.a. bijzondere geiten en een hunebed. Na een fikse wandeling van 2,5 uur kwamen we moe maar voldaan terug in het hotel waar ons een zeer geslaagde avond stond te wachten. Na een lekker diner, begon er voor de dames een workshop riemen/halsband/speeltjes maken en de heren trokken zich terug in de bar waar het bier rijkelijk vloeide. Inmiddels in het bezit van mooie riemen en hondenspeeltjes gingen we rond 00.30 uur naar bed.

Na een goede nachtrust voor baas en hond gingen we fris en fruitig om 09.00 uur aan het ontbijt. Niet veel later om 11.00 uur stond de koffie met gebak naar keuze voor ons klaar.
Na het ontvangen van de extra wandelaars gingen we vervolgens op pad voor de 2e wandeling. Dit keer reden we naar Schoonloo waar we begonnen aan een druilerige wandeling. Na ongeveer een half uur misten de groep twee natuurliefhebbende dames met hond, die in de tussentijd aan het genieten waren van het uitzicht op een prachtig meertje, dat de rest van de groep helaas heeft moeten missen. Nadat de groep weer compleet was kwamen we na 1,5 uur weer terug bij de auto.
Na een verlate lunch keerden we na een zeer geslaagd en gezellig weekend weer huiswaarts.

Bedankt Carin & Wilmut voor de organisatie en het uitzetten van twee prachtige wandelingen!

Voor de foto’s, klik hier

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.