Wandel archief 2015


Zondag 11 januari 2015

Hoorneboegseheide- Hilversum georganiseerd door Carin Peletier

Vanmiddag was er een leuke nieuwjaarswandeling georganiseerd door Carin Peletier. Een mooie afwisselende route van bos en heide. Onderweg kregen we een heerlijke traktatie van appelflappen gemaakt door Monique van Assen.

Dames bedankt voor deze geslaagde wandeling!

Voor de foto’s, klik hier


Zondag 8 februari

Spijkbos – Biddinghuizen georganiseerd door Paula Kroes

Vanmiddag was er een mooie wandeling uitgezet door Paula & Tony Kroes in het Spijkbos. We hadden goed weer en de opkomst was groot. Het was een afwisselende route door verschillende soorten bos.

Na afloop was er gelegenheid om gezellig nog even een hapje en drankje te nuttigen.

Paula & Tony bedankt voor de organisatie!

Voor alle foto’s, klik hier


Zondag 8 maart 2015

Strandwandeling -Zandvoort georganiseerd door Petra Terol

Op de warmste dag sinds de metingen, was er de wandeling Zandvoort-IJmuiden-Zandvoort.
We verzamelden op de parkeerplaats naast het Circuit Park Zandvoort en vanuit daar vertrokken we met een leuk groepje naar het strand. Een aantal mensen was vertraagd daar er meer mensen waren die naar de kust kwamen. Eenmaal allemaal op het strand, liepen we met de wind in de rug richting Bloemendaal aan Zee en na 45 minuten kwam de groep met de jonge honden ons tegemoet lopen. Een leuk weerzin met de jongere garde. Na wat verder door wandelen besloten we toch maar een standtent in Bloemendaal op te zoeken, maar deze was niet op de warme dag voorbereid en vertrokken wij zonder koffie, thee en/of tosties. Ook het zonnetje verdween achter de bewolking.

 Na de groepsfoto besloot de zon weer mee te gaan doen en liepen we rustig terug richting Zandvoort. Ter hoogte van de strandopgang bij het “Eindpunt” namen we afscheid van een paar baasjes en hun jonge hondjes om vervolgens door te lopen naar Zandvoort. Na een heerlijk hapje en een drankje sloten we de dag af.

Petra en Rien bedankt voor de organisatie!


Zondag 12 april 2015

Buurserzand – omgeving Enschede georganiseerd door Jenny & Henk Stegeman

Om 14.30 uur gingen we met ongeveer 40 honden van start in het mooie Buurserzand in Twente. Prachtige natuur, heerlijk weer en de sfeer zat er goed in.

Na afloop met z’n allen gezellig op het terras bij “de Forelderij” gezeten onder het genot van een drankje en een heerlijke forel.

Jenny en Henk hartelijk dank voor de organisatie van deze geweldige middag!

Voor de foto’s, klik hier


Zaterdag 23 mei 2015

Twickel – Delden georganiseerd door Johan Sluijer

Als ik om 13:30 uur aan kom rijden staan de eerste al te wachten, om 14.20 uur beginnen we met wandelen al we missen er nog een paar mensen die zich opgegeven hebben. Er zijn 27 mensen met 20 honden aanwezig. Na een regenachtige ochtend is het nu gelukkig droog.

Geweldig al die ODH’s (en 1 Berner Sennen en 1 Chodsky Pes) rennen door het veld, door de modder en zwemmen heerlijk samen. Het is weer een mooi gezicht om te zien hoe alles samen kan. Gelukkig zijn er mensen bij die de weg beter kennen dan ik en we wandelen heerlijk een stukje door het losloopgebied van het landgoed. Na 45 minuten gaan de puppen alvast naar de eetgelegenheid. We wandelen nog een 45 minuten door en komen al keuvelend voldaan weer bij de auto’s. De meeste gaan nog even mee voor een bakje koffie en appeltaart met slagroom, hmmm heerlijk. En na nog even lekker te hebben bijgekletst gaan we weer naar huis. Bedankt dat jullie er waren, het was leuk.

Johan bedankt voor het organiseren van deze gezellige wandeling.

Voor de foto’s, klik hier


Zondag 7 juni 2015

Zeewolde – Erkemederstrand georganiseerd door Annelies Slagman

Vanaf 12 uur was het vandaag een hondsdolle boel bij het Erkemederstrand in Zeewolde! Bij de hondenclub konden we, onder geweldige begeleiding, “proeven” met onze honden aan Agillity. Wat is dit superleuk om te doen zeg! Wij hebben, samen met onze meiden Tes en Asja, meegedaan en ze vonden het geweldig om te doen. En met ons vele anderen volgens mij, want iedereen was zo enthousiast bezig met zijn of haar hond, heel leuk.

Vanaf een uur of 2 was iedereen wel toe aan wat verfrissing dus toen met z’n allen het Erkemederstrand op. In een groep van minstens 30 honden en 50 man was het echt “chillen” voor iedereen daar. En zonder ook maar 1 wanklank, van pup tot bejaarde, was dit dus een heerlijke verfrissing na de agillty. En wat was het toch ook prachtig weer, blauwe lucht met mooie wolken en een graad of 20, wie doet je wat.

Na het chillen zijn we naar strandtent de Jutter gelopen, waar een zaaltje voor ons vrij gehouden was, wat maar goed was ook, want het terras zat al vol. Na een versnapering en gezellig gekletst te hebben (aan de honden geen hond meer) ging iedereen weer huiswaarts.
Bedankt dat jullie er allemaal waren en de gezelligheid, wij kunnen hier weer heerlijk op teren! (Ook heel fijn om 10 van “onze” nakomelingen weer gezien te hebben, bedankt baasjes)

Tot de volgende keer, Gr. Anne, Simon, Tes en Asja fan Anne’s hiem.


Annelies hartelijk dank voor de organisatie van deze gezellige middag!

voor de foto’s, klik hier


Zondag 13 september 2015

Naarder Eng-Huizen georganiseerd door Carin & Giorgio Mastrolia

Het was een mooie zonnige middag en de honden en baasjes hadden er zin in. Met een gezellige groep vertrokken we rond 14.00 uur het Goois Natuurreservaat in. Ook waren er oriënterende, toekomstige ODH liefhebbers mee. Ze kregen op deze manier een leuke/goede indruk hoe onze ODH’s zijn.

Na afloop hebben we genoten van een lekker drankje & hapje in “De haven van Huizen”. Het was een geslaagde middag.

Carin & Giorgio bedankt voor het organiseren van deze gezellige wandeling.

Voor de foto’s, klik hier


Zondag 11 oktober 2015

De Elzen-Dordrecht georganiseerd door Celia Stok

De zon schijnt heerlijk op zondag 11 oktober en dat is een goed begin voor een wandeling in de Elzen. Om 14:00 hebben alle honden en hun baasjes zich verzameld op de parkeerplaats en start de wandeling. We beginnen met een klein stukje aan de lijn waarbij onze ODH’s goed laten merken dat ze er zin in hebben! Net over de brug mogen de honden heerlijk los en dit nemen ze voor lief met een duik in het water. Het eerste stuk van de wandeling gaat door het bos met her en der een klein strandje. Hierna gaan we het veld op waar de honden heerlijk kunnen rennen en nog meer genieten van de grote waterplassen op het veld.

We stoppen nog even voor een groepsfoto en gaan dan via het bos terug naar de verzamelplaats. Naast alle gezellige kletspraatjes tijdens de wandeling kiezen de meesten nog even voor een hapje en drankje in de zon op het terras bij de manege. Het was een geslaagde wandeling met weer een goed aantal nieuwe gezichten!

Groeten Celia

Celia & Eelco bedankt voor het organiseren van deze gezellige wandeling.

Voor de foto’s, klik hier


Zondag 15 november 2015

De Soesterduinen georganiseerd door Carin Peletier

Regen, regen en nog eens regen. De voorspelling was niet goed maar volgens buienradar zou het toch rond een uur of 1 droog moeten zijn. >Eens kijken of iedereen die zich had opgegeven ook daadwerkelijk met dit vreselijke weer zou komen. Ja hoor! Er zijn nog echte diehards!

Met 19 personen en 17 honden was het een leuke, gezellige groep. We hebben het niet de gehele wandeling droog gehouden maar toch al met al viel het weer reuze mee.
Heerlijk na afloop met een aantal nog gezellig onder het genot van een hapje en drankje nagepraat bij Restaurant ’t Hoogt.

Bedankt iedereen voor de aanwezigheid!

Carin bedankt voor de organisatie van deze gezellige wandeling.

Voor de foto’s, klik hier

Zondag 13 december 2015

Ottemenisten – Ommen georganiseerd Monique van Assen

Nadat we hadden verzameld bij Café Calluna gingen we van start met 20 baasjes en 14 honden. We hadden het weer getroffen met het weer! Heerlijk zonnetje en er werd zelfs al gevraagd of ik de zonnebrand wel mee had genomen

Het eerste stuk moesten ze even aan de riem, dat is altijd weer een hele happening voor zowel baasjes als hond want ze ruiken natuurlijk al waar we heen gingen. Eenmaal bij het bos aangekomen mochten ze los!! En dat is genieten zowel voor hond als baas. Na een klein uurtje gewandeld te hebben hadden we een pitstop met heerlijke chocolade-melk en een plak cake dat werd verzorgt door Stefan en Annemiek van Assen. Bedankt voor het brengen!! Daarna nog even weer het bos in en om 15.30 uur waren we weer terug bij Café Calluna en hebben daar onder het genot van drankjes en wat eten, nog even heerlijk na gekeuveld!

Mensen bedankt voor de gezelligheid en leuk dat jullie er weer waren. Ik zou zeggen op naar de nieuwjaarswandeling op 10 januari 2016!! Groetjes en fijne feestdagen van Monique van Assen

Monique bedankt voor de organisatie!

Voor de foto’s, klik hier

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.