Wandelarchief 2020

 

Puppy Festijn Heeten – Zondag 11 oktober 2020

Vandaag waren we te gast bij Esmee van Hondenspeelweide De Jacobshoeve in Heeten waar pups t/m 8 maanden welkom waren om met elkaar te spelen. Er waren een paar wat grotere pups van ongeveer 7 maanden maar de meesten waren rond de 5 maanden oud. Leuk om de verschillen in karakter te zien. Er waren kleine pups die meteen bij de grote samen konden en er waren pups die het toch wel héél spannend vonden. Gelukkig waren er 2 velden zodat ze gescheiden konden spelen.

Esmee, bedankt voor jullie gastvrijheid en de heerlijke koffie/thee met appelgebak!

Voor de foto’s klik hier

 

Herfstwandeling Ommen – Zondag 4 oktober 2020

Eindelijk in deze Corona tijd weer eens een wandeling!
’s Ochtends leek het er nog op dat we het niet droog zouden houden deze wandeling maar we hebben geen druppel regen gehad. Om half 2 vertrokken 27 wandelaars met 15 honden voor een anderhalf uur durende wandeling met halverwege een heerlijke versnapering voor mens en hond, het was tenslotte dierendag.
Na afloop bij Café Calluna nog heerlijk in het zonnetje op het terras wat nagepraat.

Monique, bedankt voor het organiseren van de wandeling!

Voor de foto’s klik hier

 

Nieuwjaarswandeling Ommen – Zondag 12 januari 2020

Eerst om 1 uur in Baarn 30 verse, nog warme, oliebollen gehaald want bij een Nieuwjaarswandeling horen nu eenmaal oliebollen! En eerlijk is eerlijk, in de auto zijn we er al aan begonnen.
Tussen kwart over 2 en half 3 verzamelden zich op de parkeerplaats van Café Calluna 21 wandelaars met 14 honden, 13 ODH’s en 1 héle grote maar nog maar 11 maanden oude Ierse Wolfshond.
Omdat er geen met het bos bekende wandelaar was, heeft Wilmut de groep door middel van zijn wandel GPS door het bos geleid. Na een uur waren we weer terug en heeft vrijwel iedereen nog gezellig wat gedronken bij Café Calluna, uiteraard met een oliebol.

Wilmut en Carin, bedankt voor de rondleiding door het bos en de oliebollen

Voor een paar foto’s klik hier
Voor een filmpje van Johan Schuurman klik hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.